09. mei 2019
Deze week staat de abstracte fotografie op het programma. Door het toepassen van double exposure (meervoudige belichting van één foto) geef ik het onderwerp op de foto een abstracte uitstraling. Volg mijn blog voor meer abstract werk.
01. februari 2019
Eindelijk tijd gevonden om weer met mijn camera erop uit te trekken. Als er voor de tweede keer sneeuw valt dan kan ik niet langer binnen blijven en ga langs alle mooie plekjes waar ik al zolang naar toe had gewild!
16. december 2017
De foto's van mijn project "Mijn Tuin van Eden" zijn binnenkort te zien en te koop in de Galerie van Anita Neve. Je bent van harte welkom op 16 december a.s. om 17.00 uur bij de opening van de expositie aan de Europalaan 927 te Almere.
10. juli 2017
Na 2 druk bezochte dagen van onze eindexamen expositie met veel lovende commentaren op ons werk, heb ik samen met mijn overige klasgenoten op 10 juli jl. het diploma behaald als Vakfotograaf van de Fotovakschool te Boxtel. En dit is het eindresultaat.
09. juli 2017
Na een dag hard werken om de expositie op te bouwen hebben op 8 en 9 juli 2017 veel mensen mijn werk bekeken en lovend commentaar gegeven. Met als ultiem eindresultaat het diploma van Vakfotograaf!
08. juli 2017
Eindelijk is het zover! Op 8 en 9 juli 2017 kun je mijn werk van de afstudeeropdracht "Mijn Tuin van Eden" bekijken tijdens de afstudeerexpositie in de Cacaofabriek te Helmond van 12.00 tot 17.00 uur.
19. mei 2017
Afgelopen week heb ik gebruikt om nog meer beelden te maken die voor mij de sfeer in Mijn Tuin van Eden benadrukken. Omdat er niet alleen bloemen in de tuin groeien en bloeien heb ik ook gezocht naar geduldige modellen met vleugels en pootjes om op hen uit te proberen welk creatief effect het beste past bij het onderwerp. Inmiddels wordt het een flinke reeks aan beelden waaruit ik een keuze zal moeten maken!
07. mei 2017
De verleiding van de bloeiende Vrouwenmantel in de tuin kon ik niet weerstaan! Plat op mijn buik in het gras heeft het deze "Zoete verleiding" op geleverd, welke een mooie aanvulling is op mijn serie voor eind expositie in juli.
24. april 2017
Gister een paar verrassende bezoekers in mijn tuin gehad! Deze jonge eendjes waren vlak voor het donker worden hun buikje nog even aan het vullen met de muggen die boven het wateroppervlak vlogen. Deze kans heb ik niet aan mij voorbij laten gaan en hun capriolen heb dan ook vastgelegd op foto. Zij vormen een onverwachte aanvulling aan mijn foto serie Mijn Tuin van Eden.
20. april 2017
Het aftellen naar de expositie voor de Proeve van bekwaamheid is begonnen! Mijn project voor deze laatste module aan de Fotovakschool heet "Mijn Tuin van Eden" Het zal een serie van foto's worden waarin mijn eigen achtertuin centraal staat met alles wat daarin groeit, bloeit en leeft. Ook voor het maken van deze foto's wil ik gebruik maken van de mogelijkheden van mijn apparatuur en mijn eigen creativiteit om aan mijn publiek te laten zien hoe ik het leven in mijn achtertuin ervaar. De...