Herinneringen vastleggen met herinneringsfotografie

 

Als ouder koester je elke kleine herinnering aan de eerste levensjaren van je kind. Van de eerste schoentjes tot de favoriete knuffel - elk object vertelt het verhaal van jouw kind. Met  herinneringsotografie je kun je deze kostbare spullen voor altijd vastleggen.

Herinneringsfotografie gaat verder dan gewone fotografie. Het is een manier om de persoonlijke betekenis achter alledaagse voorwerpen vast te leggen. Ik help je om de emotionele waarde van jouw herinneringen te benadrukken en op een unieke manier in beeld te brengen.

Samen bedenken we de beste manier om jouw kostbare spullen te fotograferen. Van de eerste babyschoentjes tot het favoriete knuffeldier - elk object krijgt een eigen setting en stijl. Zo creëren we foto's die niet alleen prachtig zijn, maar ook jouw verhaal vertellen.

Laat je herinneringen niet verstoffen in een doos maar breng ze tot leven met memoriefotografie.

 

Tarief: 125,00 Euro, je ontvangt hiervoor per object 2 foto's. Deze worden zorgvuldig nabewerkt en digitaal aan je afgeleverd. Wil je naast de digitale bestanden ook een print op professioneel papier in A3 formaat, dan bedraagt dit 75,00 Euro. Groter formaat is op aanvraag.